BG: Devojčica jureći Pokemone podletela pod automobil

Trinaestogodišnja devojčica T. N. teško je povređena u subotu u Beogradu, kada je na nju naleteo automobil dok je igrajući "Pokemon Go" pojurila za Pokemonom.

Izvor: Blic

Nedelja, 24.07.2016.

10:40

BG: Devojčica jureći Pokemone podletela pod automobil
Foto: Gettyimages

"Blic" piše da detalje saobraćajne nesreće nije bilo moguće saznati, ali je kompletno zdravstveno osoblje hitnih službi u Beogradu govorilo o ovom slučaju.

U Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj "Blicu" je potvrđeno da je devojčica smeštena na odeljenje hirurške intenzivne nege.

Kako nezvanično saznaje beogradski list, radi se o komplikovanim povredama, ali dete nije životno ugroženo.

Ona je ne gledajući gde ide, istrčala na kolovoz da uhvati omiljenog lika iz crtaća, kada je na nju naleteo automobil koji ju je pokosio.

Igrica "Pokemon Go" postala je globalni fenomen, međutim pored zabave, ona može da bude i veoma opasna.

Dvadesetosmogodišnji Amerikanac umalo je nastradao kada je njegovo vozilo skrenulo sa puta i zakucalo se u obližnje drvo, dok je jednu devojčicu udario automobil na ulici. Oboje su u trenutku nesreće igrali Pokemon Go na svom mobilnom telefonu. Opširnije u posebnoj vesti.

Jedan tinejdžer iz Gvatemale ubijen je dok je po ulici tražio Pokemone u novoj igri koja je postala globalni fenomen. Više o tome pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: