Četiri udesa u Beogradu, povređeno troje

Muškarac (28) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 3 h kod Hrama Svetog Save u Beogradu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Nedelja, 24.07.2016.

08:04

Četiri udesa u Beogradu, povređeno troje
Foto: Tanjug, arhiva

Udes se dogodio u Bulevaru Oslobođenja, a mladić je posle ukazane pomoći prebačen u Urgentni centar, rekla je Macura agenciji Beta.

Prema njenim rečima jedna osoba je lakše povređena u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici ulica Slavka Miljkovića i 13. oktobra noćas oko 1.20.

U nesreći koja se dogodila u 20.55 na Bulevaru kralja Aleksandra laše je povređena ženska osoba (28), koja je prevezena u Urgentni centar.

U Beogradu tokom noći dogodila se još jedna nesreća u Surčinu, ali nije bilo povređenih.

Tokom noći Hitnoj pomoći najčešće su se javljali ljudi koji imaju problema sa povišenim pritiskom, srčane probleme ili asmatičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: