Sunčano i toplo, do 36 stepeni

U Srbiji se u nedelju očekuje pretežno sunčano i toplo vreme uz slab vetar promenjivog pravca, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: B92

Subota, 23.07.2016.

23:48

Sunčano i toplo, do 36 stepeni
Foto: Tanjug

Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 23, a najviša dnevna od 32 do 36 stepeni. U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Jutarnje temperature biće oko 23, a najviša dnevna oko 34.

U ponedeljak u Srbiji pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče na jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti i kratkotrajne pljuskove. Od utorka do četvrtka promenljivo oblačno i malo svežije vreme.

Maksimalna temperatura od utorka u većini mesta iznosiće oko 30 °C.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 24. jul 2016. godine:

Osobama sa srčanim obolјenjima se i dalјe savetuje izvesna opreznost usled očekivane biometeorološke situacije. Od meteoropatskih reakcija najizraženiji mogu biti problemi sa snom, malaksalost i promenlјivo raspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: