Danas je dan za limuNadu, pomozite deci u Svratištu

Limunada je idealno piće za topli subotnji dan, a samo danas uz osveženje dobijate i potvrdu da ste humani.

Izvor: B92

Subota, 23.07.2016.

09:20

Danas je dan za limuNadu, pomozite deci u Svratištu
Foto: CIM

Centar za integraciju mladih i Svratište za decu, organizuju Dan za limuNadu tokom kog na više od 70 lokacija u gradu građani mogu da se osveže limunadom i na taj način podrže rad Svratišta, jer će sav prihod od prodatih limunada biti doniran mališanima.

Novac će biti upotrebljen za nabavku svih potrebnih materijala za novu školsku godinu, kako bi mali đaci spremno dočekali 1. septembar.

Poziv za čašu limuNade svim ljudima dobrog srca šalju poznata lica kao što su Gorica Nešović, Ajs Nigrutin, Maša Mileusnić, Dragan Ilić, Dušan i Dušan, Bane Trifunović, Kristina Radenković, Zoran Kesić...

Kao najavu i poziv građanima da se toga dana osveže u nekom od lokala obeleženih promo posterom snimljen je i spot u kome poznati uživaju u limunadi. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: