Minhen: Građani smeju da šetaju samo sa podignutim rukama

Građani u blizini šoping centra „Olimpija“ gde je pucnjava počela mogu da se kreću isključivo sa podignutim rukama iznad glava, javio je CNN.

Izvor: B92

Petak, 22.07.2016.

21:39

Minhen: Građani smeju da šetaju samo sa podignutim rukama
Foto: GettyImages

Jedna od očevidaca, koja se još nalazi u blizini šoping centra, u direktnom uključenju za CNN je rekla da u tom centru još ima ljudi.

Oni, kako je rekla, ne znaju šta da rade i gde da idu, a među njima je i jedna njena prijateljica. Njihovi mobilni telefoni su aktivni, pa joj je ona javila da je sa još nekoliko osoba sakrivena u jednom od magacina u šoping centru.

U šoping centru "Olimpija" u Minhenu došlo je do pucnjave u kojoj je ubijeno devet ljudi, a gradske vlasti su potom proglasile vanredno stanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: