Marmaris - raj i mesto za lov na pučiste

Turski specijalci i dalje pretražuju šume oko Marmarisa u potrazi za pučistima koji su se ovde navodno sakrili posle napada na hotel u kojem je bio Erdogan.

Izvor: B92

Petak, 22.07.2016.

18:55

Marmaris - raj i mesto za lov na pučiste
Foto: Thinkstock

"Svakog dana hvatamo nekoliko begunaca", rekao je listu "Hurijet" jedan od specijalaca koji učestvuje u poteri.

Do sada je uhapšeno najmanje 19 navodnih učesnika u napadu na Erdoganov hotel, dok je 17 u begu.

Tokom jutra, javljaju turski mediji, u šumama oko Marmarisa pronađeno je desetak automatskih pušaka, obilje municije i nekoliko ručnih granata, koje su begunci odbacili pošto su se presvukli u civilnu odeću.

Zbog toga, već 48 sati, policija pretresa sva vozila koja se zateknu na prilazima gradu, uključujući i turističke autobuse, prenosi RTS.

Policija pretpostavlja da su se preostali pučisti podelili u nekoliko grupa, pa su u potragu uključeni helikopteri i bespilotne letelice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: