Dramatičan snimak: Policajac spasao život vojniku / VIDEO

U trenucima opšteg haosa na turskim ulicama, kada su se jedna naspram druge našle policija i vojska dogodio se momenat koji treba svima da bude na pameti.

Izvor: B92

Subota, 16.07.2016.

13:32

Dramatičan snimak: Policajac spasao život vojniku / VIDEO

Besni građanin, jedan od onih koje je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao da izađu na ulice i odbrane demokratski poredak, ugurao je dimnu bombu ili suzavac u otvor na tenku, pritom gurajući nogom vojnika koji je očajnički pokušavao da izađe.

Nakon toga, iz gustog oblaka dima se pojavio vojnik, držeći se za glavu i moleći za pomoć dvojicu građana koji su mu prišli.

Ipak, kako oni nisu nameravali da to urade, pojavio se policajac sa gas maskom, koji je tek iz trećeg pokušaja uspeo da izvuče dezorijentisanog vojnika i verovatno mu spase život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: