Poljaci hteli u Srbiju s vilama, oružjem i drogom

Na Horgošu su zaustavljena četiri autobusa s poljskim navijačima, a kako N1 nezvanično saznaje, imaju arsenal oružja i drogu.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.07.2016.

17:55

Default images
Foto: Freeimages

Policija je izvršila pretres navijača, ne zna se hoće li im odrediti pritvor. Na granici sa mađarskom nalazi se veliki broj policajaca.

Pretpostavlja se da je reč o navijačima Zaglebja, poljskog kluba koji večeras igra protiv Partizana u Beogradu meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

“Blic” piše da je u posedu poljskih navijača pronađeno vatreno i hladno oružje, mnogo narkotika, kao i da je jedan od navijača poneo i vile.

Oni su bez pretresa prešli put od Poljske do Mađarske, ali su na granici sa Srbijom zaustavljeni i svi se procesuiraju, pa je neizvesno da li će biti pušteni.

Dodatna gužva nastala je i zbog toga što su predstavnici mađarske policije vraćali migrante sa granice, pa je mnogima usporen prolaz kroz graničnu kontrolu, piše “Blic”.

To je dodatno podiglo tenziju među turistima koji su bili nestrpljivi, pa je došlo do njihove prepirke sa pripadnicima policije.

Na licu mesta, nezvanično, zatekli su se ministri u tehničkoj vladi Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin koji su došli zbog migranata koje Mađari vraćaju nazad.

Utakmica počinje u 20.15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: