Komunalci priveli prodavačicu lubenica na Karaburmi VIDEO

Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji prikazuje kako komunalni policajci vezuju ruke prodavačici lubenica oborenoj na asfaltu i privode je u Beogradu.

Izvor: B92

Subota, 09.07.2016.

14:10

Komunalci priveli prodavačicu lubenica na Karaburmi VIDEO
Screenshot

Kako se navodi u opisu video snimka, privođenje se dogodilo u petak na pijaci u beogradskom naselju Karaburma, ali nije poznato šta je prethodilo ovom slučaju i koji je razlog privođenja.

Na snimku koji traje više od pet minuta čuje se i kako žena zapomaže. Komunalna policija je u petak saopštila da je prilikom pružanja asistencije tržišnim inspektorima u Uralskoj ulici komunalnog policajaca napao nelegalni prodavac.

Da podsetimo, ovo je jedan u nizu incidenata između pripadnika komunalne policije i prodavaca. Nedavno je nakon rasprave sa komunalnom policijom, na svom radnom mestu preminuo prodavac lubenica Vladimir Marinković.

Nakon toga sedište Komunalne policije u Beogradu bilo je zasuto lubenicama, a dva komunalna policajca koja su učestvovala u događaju na Vidikovačkoj pijaci kada je preminuo jedan prodavac lubenica, biće suspendovani, saopšila je gradska služba za informisanje Beoinfo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

163 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: