Vučić: Prvi put čujem da će SNS biti na vlastu na Vračaru

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić poručio je da se nada da će nova vlast na Vračaru opravdati poverenje i učiniti tu opštinu još boljim mestom za život.

Izvor: Tanjug

Petak, 08.07.2016.

19:36

Default images

Upitan kako komentariše činjenicu da će SNS formirati vlast na Vračaru, premijer je rekao da to prvi put čuje i da ne zna ni ko će biti predsednik te opštine, poručivši:

"Nadam se da će da opravdaju poverenje i da urade neke dobre stvari za opštinu, ništa više od toga", rekao je Vučić za Pink.

On je rekao da veruje da ljudi koji budu u timu za Vračar neće imati prečih briga, od onih za Vračar, i da će uraditi nešto dobro za građane te beogradske opštine.

"Nadam se da će naprave da to bude još boje mesto za život, vise parkova i mesta za zabavu i da će građani da budu zadovoljni brigom koju oni preduzimaju i preuzimaju za njih", rekao je Vučić.

Nakon brojnih peripetija oko toga kome će ići Vračar B92 nezvanično saznaje da bi kandidat za predsednika opštine mogao da bude Milan Nedeljković iz SNS.

Inače, mandatar Aleksandar Vučić završio je sesiju razgovora sa građanima u zgradi Vlade nakon 12 sati, a građani su uglavnom kod njega dolazili zbog ličnih problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: