Brat žrtve iz Žitišta umro posle svađe sa "novinarima"

Brat od strica Saše Stanarevića, teško ranjenog u pucnjavi u Žitištu, iznenada je preminuo u četvrtak posle razgovorima sa novinarima.

Izvor: Veèernje novosti

Četvrtak, 07.07.2016.

21:33

Brat žrtve iz Žitišta umro posle svađe sa

Kako prenose Večernje novosti, Srđanu Stanareviću 49-godišnjem žitelju Ravnog Topolovca je “puklo srce“ posle žučnog i neprijatnog razgovora sa "novinarima" jedne beogradske redakcije, a koji se ticao zdravstvenog stanja njegovog brata, teško ranjenog u kičmu.

Iako je Hitna pomoć brzo stigla, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Događaj je potvrdio predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević. Izrazio je saučešće familiji, ali i protest zbog neetičkog ponašanja predstavnika medija koji izveštavaju o tragediji u Žitištu.

“To je strašno šta novinari pišu, šta sve izmišljaju i na koji način podižu tiraže. Rodbina nastradalih i povređenih, svakodnevno je izložena pritiscima medija, koji ih ne ostavljaju na miru danju i noću. Ima li kraja senzacionalističkom izvešatavnju o ovoj tragediji“, pita Vučurević.

Mnogobrojna familija Stanarević koja živi u Žitištu i Ravnom Topolovcu već je imala nesuglasica sa predstavnicima medija. Molili su za mir, jer strahuju za Sašu, čiji je otac šlogiran i teško podnosi neizvesnost oko sinovljevog oporavka. Srđan je već imao neprijatan susret sa novinarima, a taj u četvrtak ga je koštao života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: