Jabukovac, Ivanča... Žitište još jedno u nizu

U Žitištu je ubijeno pet osoba, a u Srbiji su se i prethodnih godina događala višestruka ubistva, pre svega zbog narušenih porodičnih odnosa.

Izvor: Tanjug

Subota, 02.07.2016.

10:49

Jabukovac, Ivanča... Žitište još jedno u nizu
Foto: Tanjug

U noćašnjoj tragediji pet osoba je ubijeno, a 20 ranjeno, kada je Z.S. (38) ušao u kafić "Makijato" i ispalio više metaka iz automatskog oružja, koje je nelegalno posedovao.

Teško ubistvo dogodilo se oko 01.40 časova, a Z.S. je ispalio više hitaca iz automatskog oružja i tom prilikom ubio svoju suprugu i još jednu žensku osobu, nakon čega je nastavio da puca po građanima koji su se u tom trenutku nalazili u kafiću,

I prethodnih godina su se događala masovna ubistva, pre svega zbog narušenih porodičnih odnosa.

Maja prošle godine se u mestu Martonoš kod Kanjiže dogodila porodična tragedija u kojoj je život izgubilo sedam osoba.

Tom prilikom je Rade Šefer (55) posle venčanja sina ubio snahu Nataliju, njene roditelje Šandora i Karolinu B., svoju suprugu Rozu i njene roditelje J. T. i B. T.

Početkom aprila 2013. godine u mestu Velika Ivanča kod Mladenovca Ljubiša Bogdanović (60) ubio je iz vatrenog oružja 13 komšija, kao i sina i majku.

Krajem jula 2007. godine u Jabukovcu kod Negotina Nikola Radosavljević (32) je iz lovačke puške ubio devet osoba, a teško ranio dve osobe.

U Leskovcu je 27. jula 2002. godine na tri različite lokacije Dragan Cedić (32) iz automatske puške ubio bivšu suprugu Biljanu i šestoro članova njene familije, dok je pet osoba ranio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: