LDP: Vračar nije talac DJB, nudimo mesto predsednika DS

Predsednik Skupštine opštine Vračar Mihailo Grupković izjavio je da će mesto predsednika te opštine biti ponuđeno Demokratskoj stranci.

Izvor: Tanjug

Petak, 01.07.2016.

14:45

LDP: Vračar nije talac DJB, nudimo mesto predsednika DS
screenshot

"Na konsultacijama sa SNS smo se svi saglasili da Vračar ne sme da bude talac ucena Pokreta Dosta je bilo i da se mora formirati većina od 38 odbornika od ukupno 45, što znači bez odbornika pokreta Dosta je bilo. U tom slučaju bismo mi ponudili DS da predloži kandidata za predsednika opštine", rekao je Grupković novinarima.

On je izrazio nadu da će demokrate to prihvatiti i da će se na taj način napraviti jedna od nastabilnijih većina u Srbiji.

"Ja ću njih pozvati na konsultacije u ponedeljak i da se o svemu dogovorimo još jednom", kazao je on.

Prema njegovim rečima, na konsultacijama su se pojavili predstavnici SNS sa svojim partnerima, kao i SPS i DSS i time, kako je kazao, pokazali spemnost na zajednički dogovor u cilju formiranja efikasne i sposobne vlasti na Vračaru.

"Smatram neodogovrnim što se nisu odazvali predstavnici DS i Pokreta Dosta je bilo jer su time na neki način pokazali nepoštovanje funkcije predsednika Skupštine opštine", istakao je Grupković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: