Raste broj žrtava: Teroristi ubili 41 osobu, 13 stranaca

Teroristi su u napadu na aerodrom "Kemal Ataturk" ubili 41 osobu, a ranjeno je 239 ljudi, saopštili su turski zvaničnici novi bilans.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2016.

12:19

Raste broj žrtava: Teroristi ubili 41 osobu, 13 stranaca
Foto: Getty Images

Zasad je poznato da je među žrtvama najmanje 23 turskih državljana, kao i najmanje deset stranaca i tri osobe sa dvojnim državljanstvom.

Kako je ranije saopštio srpski konzul Zoran Marković, među poginulima i povređenima u terorističkom napadu na aerodrom u Istanbulu nema srpskih državljana.

Turski zvaničnici su saopštili da je među poginulima pet osoba iz Saudijske Arabije, dve iz Iraka, i po jedna iz Tunisa, Uzbekistana, Kine, Irana, Ukrajine i Jordana.

Prema poslednjim informacijama 109 povređenih osoba je pušteno iz bolnica na kućno lečenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: