Sa 2,39 promila u krvi vozio autobus pun putnika kroz HR

Dubrovački policajci su na državnom putu D8 kod mosta Dubrovnik zaustavili slovačkog državljanina koji je sa 2,39 promila alkohola u krvi upravljao autobusom.

Izvor: B92, Dubrovaèki Dnevnik

Sreda, 29.06.2016.

13:11

Sa 2,39 promila u krvi vozio autobus pun putnika kroz HR
Foto: Thinkstock

Vozač star 46 godina pod dejstvom alkohola vozio je autobus slovačkih registarskih oznaka u kom su bili putnici, potvrđeno je iz PU Dubrovačko-neretvanske za Dubrovački dnevnik.

Iz policije su poručili da ne pamte slučaj da je jedan profesionalni vozač u takvom stanju upravljao autobusom punim putnika.

On je odmah priveden i doveden u prekršajni sud u Dubrovniku. Kažnjen je zabranom upravljanja vozilom na dve godine i određen mu je pritvor u trajanju od 49 dana, piše Dubrovački dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: