Svratište zove: Uključite se u akciju "Dan za limuNadu"

Centar za integraciju mladih i Svratište za decu drugu godinu za redom organizuju akciju "Dan za limuNadu" koja će se održati u subotu, 23. jula 2016. godine.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2016.

16:09

Svratište zove: Uključite se u akciju
Foto: Gettyimages

Tog dana svi lokali koji budu učestvovali u ovoj akciji doniraće prihod od prodate limunade Svratištu za decu na broj računa 205-201979-13 (primalac Centar za integraciju mladih, ulica Vukasovićeva 2, sa naznakom Za održivost Svratišta-Dan za limuNadu).

Novac će biti iskorišćen za kupovinu školskog pribora za decu Svratišta i za pripremu dece za novu školsku godinu.

Za sve lokale biće obezbeđen materijal koji promoviše akciju "Dan za limuNadu“ i biće potpisan Ugovor o donaciji.

Akcija "Dan za limuNadu“ biće promovisana i spotom u kome će javne ličnosti pozvati građane da toga dana popiju limunadu u nekom od lokala koji učestvuju u akciji i najavljena i praćena na društvenim mrežama gde će u svakom trenutku moći da se vidi lokacija svakog kafića i restorana koji su se uključili u akciju.

Ideja same akcije, pored direktne podrške deci korisnicima Svratišta, je i promocija humanosti i podrške koju dajemo onome kome je najpotrebnija.

Ukoliko i Vi želite da se uključite i učešćem u ovoj akciji podržite Svratište za decu, kontaktirajte Jasnu Bratičević, koordinatorku Programa Filantropije na mail: jasna.braticevic@cim.org.rs ili telefonom na 064 126 90 29.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: