Levica tvrdi da "epskog preleta" u Nišu nije bilo

Levica Srbije je saopštila da nije ni imala odbor u niškoj Opštini Crveni krst, koji je navodno u kompletnom sastavu pristupio Samostalnom DSS.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2016.

10:59

Levica tvrdi da
Tanjug

Kako pišu Južne vesti, prvi čovek niške Levice Slaviša Dinić ističe da odbor na Crvenom krstu nikada nije zvanično konstituisan i da se radi o marketinškoj priči.

On kaže da ljudi koji su članovi ili podržavaju “Levicu” u Crvenom Krstu dolaze u centralu, zovu ili šalju poruke da se raspitaju šta se desilo i kada se taj odbor priključio Samostalnom DSS-u.

“Prešli su pojednici i to iz nekih njihovih interesa. Ako tvrde da je prešao kompletan odbor, iako ga tamo nema, neka u Samostalnom DSS-u izađu sa imenima i prezimenima“, kaže Dinić.

Dinić kaže da se intenzivno proverava sa članstvom da li je i ko prešao u SDSS, ali kako kaže, sve ukazuje na to nema ni govora o masovnom prelasku.

Dodaje i da se čula informacija da je kompletna “Levica” u Nišu prešla u SDSS što je, prema njegovim rečima, apsolutno netačno.

Južne vesti podsećaju da je u petak nova predstavnica Samostalnog DSS-a u Nišu Dušica Davidović rekla da je u tu stranku prešao je kompletan Odbor “Levice Srbije” iz Opštine Crveni Krst, a najavila je i nova pojačanja iz Monarhističke stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: