NS: Radnik stradao u zapaljenoj baraci

Radnik Mostogradnje N.P. (35) poginuo je u noći između ponedeljka i utorka kada se zapalila prostorija u okviru drvene barake u Novom Sadu, javlja 021.rs.

Izvor: 021.rs

Utorak, 28.06.2016.

11:45

Default images
Tanjug

Tragedija se dogodila u naselju Liman 3, kod Studentskog doma, a radnik je u tom preduzeću bio zaposlen poslednja tri meseca.

Dim je prvi primetio portir Gradskog zelenila koji radi na obezbeđenju Limanskog parka i pozvao vatrogasce.

Prema saznanjima 021.rs, stradali se nalazio u objektu koji je zahvatio požar, tačnije u jednoj od kancelarija koja je neoštećena i nalazi se desetak metara od one u kojoj je bila vatra.

Pretpostavka je da se ugušio od dima jer je pronađen u blizini prozora koji nije stigao da otvori.

Vatrogasci su izašli brzo na teren i odmah ugasili požar.

Kada su otišli, radnici su proverili i ostale kancelarije u kojima se nalaze kafe kuhinja, ali i prostorije za spavanje radnika Mostogradnje. Nisu odmah primetili telo jer je bio mrak i još uvek dim, pa su otišli.

Beživotno telo primećeno je tek jutros u jednoj od kancelarija koja je bila neoštećena. Ispod njegovog kreveta nalazio se računar koji je tokom noći nestao iz kancelarije Zelenila. Takođe, neko je sprejom ispisao na zidu kancelarije u kojoj je izbio požar "Vi ste neprijatelji ekološkog pokreta".

Inače, baraka pripada Mostogradnji, a jednu od kancelarija u kojoj je izbio požar i iz koje je odnet kompjuter zakupilo je Gradsko zelenilo.

Policija je na licu mesta, a uviđaj će pokazati kako je došlo do tragedije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: