Misterija u S.Palanci: Mladić nestao posle smrti majke

Aleksandar Lazić iz sela Azanja kod Smederevske Palanke nestao je u subotu, sat pošto je saznao da mu je majka preminula, pišu Večernje novosti.

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 28.06.2016.

08:55

Misterija u S.Palanci: Mladić nestao posle smrti majke

To je za beogradski list rekao njegov otac Predrag Lazić, koji ističe da je Aleksandar poslednji put viđen ispred bolnice u Smederevskoj Palanci.

Naveo je da je ostavio parkiran automobil ispred Hitne pomoći i u njemu novčanik i isprave, u Domu zdravlja su potvrdili da je bio tamo i da je upućen kod mrtvozornika po umrlicu.

O svemu je odmah obaveštena policija, a porodica od subote traži mladića po Palanci i Azanji, međutim za sada nisu naišli ni na jedan trag.

U policiji kažu da vrše detaljne pretrage. Nema još nikakvih dojava niti svedoka. Aleksandar je visok 210 cm, ima oko 130 kilograma, a u trenutku nestanka na sebi je imao majicu, farmerice i patike. Policija apeluje da ukoliko neko vidi ovog mladića odmah o tome javi na broj telefona 026/319-166.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: