Obrt u istrazi: Novosađanin upucao sâm sebe na Štrandu?

Novosađanin Dragan J. (26), koji je u nedelju upucan u nogu za stolom u bašti kafića na Štrandu, najverovatnije se sam ranio, piše 021.rs.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2016.

08:33

Obrt u istrazi: Novosađanin upucao sâm sebe na Štrandu?
Beta

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, s njim su u društvu bila još dva mladića i sva trojica su bila pod uticajem alkohola.

Ispaljen je jedan hitac iz pištolja, a putanja metka i rana na butini ukazuju na ovu pretpostavku.

Policija je potvrdila da su protiv Dragana i ranije podnošene krivične prijave zbog posedovanja i upotrebe oružja, a povezuju ga sa problematičnim navijačkim grupama kojima je to paravan za trgovinu drogom.

Inače, niko od posetilaca Štranda nije čuo pucanj. Kupalište je u tom trenutku bilo prepuno građana, a u neposrednoj blizini gde se dogodio incident nalazi se igralište za decu, kao i pult za brzu hranu.

Iako se u nedelju dogodio i "vatreni" obračun crnogorskih kriminalnih klanova u centru Novog Sada, ova dva događana nisu povezana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: