Oblačno, svežije, ponegde i kiša - 24 stepena

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2016.

01:00

Oblačno, svežije, ponegde i kiša - 24 stepena
Foto: GettyImages

Sredinom dana na severu i zapadu, posle podne i uveče i u ostalim krajevima zemlje očekuje se postepeno razvedravnje.

Jutarnja temperatura biće od 16 do 20, najviša dnevna od 24 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i svežije, uz mogućnost kiše ili kratkotrajnog pljuska uglavnom tokom prepodneva. Jutarnja temperatura bieć oko 18, najviša dnevna oko 24 stepena.

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar.

U Srbiji će narednih dana biti pretežno sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u većini mesta biće od 30 do 34 stepena.

U petak se očekuje lokalni razvoj oblačnosti i ponegde, uglavnom u planinskim predelima, pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.

Biometeorološka prognoza za utorak, 28. jun 2016:

Očekuje se pobolјšanje biometeoroloških prilika, pri čemu su moguće uobičajene tegobe kod pojedinih hroničnih bolesnika. Kod osetlјivih osoba će meteoropatske rekcije biti izražene u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: