Putin: Prazna obećanja gora od najgore izdaje

Ruski predsednik Vladimir Putin je pozvao članove partije Jedinstvena Rusija da ne daju prazna obećanja, jer su ona “gora od najgore izdaje“.

Izvor: Sputnjik

Ponedeljak, 27.06.2016.

16:12

Putin: Prazna obećanja gora od najgore izdaje
Beta/AP

“Treba uraditi sve što je potrebno da ne dođe do takvog razvoja događaja“, naveo je predsednik.

On je rekao da se društvo sve aktivnije uključuje u politički proces, povećavaju se zahtevi birača.

“Siguran sam da je Jedinstvena Rusija spremna da odgovori na ovaj izazov. Partija treba da razgovara sa građanima o svim, čak i najsloženijim, čak i na prvi pogled najneprijatnijim pitanjima, da oseti šta najviše brine ljude, da sasluša svakog“, rekao je on.

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je potrebna jaka, samostalna i otvorena Rusija.

“Svima nama je potrebna jaka, samostalna, otvorena i prosperitetna Rusija u kojoj svako može da ostvari svoj potencijal, svoj talenat, svoje mogućnosti, gde država i građani slušaju, podržavaju i uvažavaju jedni druge, a društvena kohezija, solidarnost i interesi države stoje iznad svih nesuglasica, jer je to za nas osnovno. Najvažniji su ljudi, najobičniji građani koji žive u gradovima i selu“, rekao je Vladimir Putin na Kongresu Jedinstvene Rusije u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: