Putnički avion se zapalio posle prinudnog sletanja VIDEO

Avion kompanije "Singapur erlajns" na letu za Milano zapalio se rano jutros, nakon što je prinudno sleteo na singapurski aerodrom Čangi sa koga je i poleteo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.06.2016.

08:13

Putnički avion se zapalio posle prinudnog sletanja VIDEO
Foto: Tanjug

U incidentu nema povređenih saopštile su lokalne vlasti.

Letelica se vratila na polazni aerodrom nakon upozorenja na nizak nivo ulja u motoru, ali se po sletanju zapalio desni motor aviona "boing 777-300ER", preneo je Rojters.

Vatrogasci su ubrzo ugasili vatru, a niko od 222 putnika i 19 članova posade nije povređen u tom incidentu, saopštio je "Singapur erlajns".

"Putnici su iskrcani i prevezeni autobusom do zgrade terminala. Oni će kasnije biti prebačeni u drugi avion, koji bi kasnije danas trebalo da poleti za Milano", navodi se u saopštenju aviokompanije.

Let SQ368 na liniji Singapur-Milano je poleteo jutros u 2,05 sati, ali je dva sata kasnije pilot objavio da je došlo do kvara u motoru i da će se avion vratiti u Singapur, navode lokalni mediji.

Na fotografijama i video snimcima objavljenim na društvenim mrežama se vidi kako desno krilo aviona, starog deset godina, gori posle sletanja, dok vatrogasna kola jure da ga ugase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: