Među azilantima povređenim u udesu i šestoro dece

U Sićevackoj klisuri kod mesta Ostrovica nešto posle podneva prevrnulo se teretno vozilo, a u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu primljeno je 11 osoba.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.06.2016.

17:52

Default images

Prema rečima dežurnog hirurga Dragana Mihajlovića u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu primljeno je 11 osoba - petoro odraslih i šestoro dece starosti od 10 do 17 godina.

''Deca su upućena na dečiju hiruršku kliniku, a od odraslih niko nije zadržan na hirurškoj klinici samo je jedna povređena osoba upućena na maksiofacijalno'', rekao je Mihajlović Tanjugu, dodajući da su povređeni počeli da pristižu oko 13.30.

Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, teretno vozilo se prevrnulo danas oko 12.15 na putu Niš - Pirot.

Kako je javio reporter B92, u Sićevačkoj klisuri prevrnuo se kamionet u kojem se nalazilo 29 azilanata, a vozač i neki migranti su pobegli sa lica mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: