Burna noć u BG: Troje dece među desetoro povređenih

Hitna pomoć je intervenisala 128 puta od kojih 27 na javnom mestu, a dogodilo se šest udesa u kojima je povređeno više od deset osoba uključujući troje dece.

Izvor: Tanjug

Subota, 25.06.2016.

08:12

Burna noć u BG: Troje dece među desetoro povređenih
Tanjug

Portparol Hitne pomoći Nada Macura kazala je Tanjugu da je sedam osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Stevana Filipovića u Železniku u pola deset uveče.

Lakše su povrđena dva muškarca i jedna ženska osoba od oko 30 godina i troje dece, dečak i devojčica od tri godine i devojčica od dve godine. Svi su prevezeni u Urgentni centar.

U istoj saobraćajnoj nesreći povređen je i muškarac od oko 50 godina koji je zbrinut na licu mesta.

U saobraćajnoj nezgodi u 21 sat i pet minuta u ulici Gavrila Principa povređena je ženska osoba od 26 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

U 21 sat i 37 minuta jedan pešak je povređen Surčinu, u Vojvođanskoj ulici kod broja 168. Reč je o ženskoj osobi od 63 godine koja je prevezena u Urgentni centar.

Jedna muška osoba od oko 50 godina je povređena u saobraćajnoj nesreći u 23 sati i osam minuta u ulici Vojislava Ilica i prevezena u Urgentni centar.

U 23 sata i 11 minuta na Putu za Ovču, kod broja 116, automobil je sleteo sa pua u blato. Povređene su dve osobe koje su prevezene u Urgentni centar.

Jedan pešak je teško povređen u 03 sata i 45 minuta ujutro na uglu Ustaničke ulice i Bulevara Kralja Aleksandra, kod okretnice tramvaja.

Reč je o muškoj osobi od 38 godina koja je sa povredama glave i grudnog koša prevezena u reanimaciju Urgentnog centra.

Pomoć su tokom noći tražili hronični bolesnici, hipertoničari, astmatičari, a bilo je i stomačnih tegoba kod mlađih osoba.

Hitna pomoć je juče intervenisala 156 puta od kojih 64 na javnom mestu, a dogodilo se osam saobraćajnih udesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: