Stefanović o Vračaru: Slomili nam odbornika, isključen je

Lider Levice Srbije Borko Stefanović objavio je da je odbornik te stranke na Vračaru koji je dao podršku predlogu SNS isključen.

Izvor: B92

Subota, 25.06.2016.

14:36

Stefanović o Vračaru: Slomili nam odbornika, isključen je

Stefanović je na Tviteru napisao da Marko Mandić više nije član te partije, pošto je dao glas predlogu SNS da odbornik LDP postane predsednik Opštine Vračar.

“Na žalost, izgleda da je naš odbornik Marko Mandić podržao vlast SNS na Vračaru. Ipak su ucene i ogromni pritisci na njega urodili plodom. Odbornik Mandić na Vračaru više nije naš član. Mislili smo da stoji čvrsto na našem dogovoru sa DS, ali su ga ucene i teranje sa posla slomili“, napisao je Stefanović.

Onda je naveo da su Mandića “slomili poslom i porodicom, kao i da nije na bilo koji način radio suprotno dogovoru, do kraja“.

“Svaki naš odbornik zna dobro da sa SNS ništa i nigde. Nikada. Ako prekrše, šut karta. Kako čovek može da bude siguran? Ne može. Loš izborni sistem. Zato treba ukinuti lokalne skupštine i birati ljude imenom za predsednike opština i članove veća, kako predlažemo“, dodao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: