AMSS: Mogući problemi u saobraćaju zbog pljuskova

AMSS je saopštio da će mogući pljuskovi s grmljavinom u velikoj meri otežavati saobraćaj i savetovao vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2016.

07:17

AMSS: Mogući problemi u saobraćaju zbog pljuskova
Foto: GettyImages

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima vozila se zadržavaju najduže 30 minuta.

Danas će početi radovi na sanaciji puta na Petrijevskoj raskrsnici, u mestu Petrijevu, te će saobraćaj biti potpuno obustavljen, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Od 22. juna, na deonici Arilje - Visoka, u naselju Kruščica, izvode se radovi na redovnom održavanju i ojačavanju kolovozne konstrukcije.

Na auto-putu E-75 kroz Beograd, od 22:00 do 06:00 časova obavljaće se radovi od petlje "Lasta" do skretanja za Novi Sad, u oba smera, koji će trajati do 27. juna.

Kako se navodi u saopštenju, u toku su radovi na deonici Mokranje - Veljkovo, pa će do 25. juna, u intervalu od 07.00 do 18.00 časova, doći do obustave saobraćaja.

Do ponedeljka, 27. juna, nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na auto-putu E-80, Niš-Dimitrovgrad-granica Bugarske, na deonici od Čiflika do Staničenja.

Uprava saobraćajne policije saopštila je da je na putevima u Srbiji evidentirana 91 saobraćajna nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, a 51 povređena. U Beogradu je zabeleženo 40 saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno 12 osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: