Tragedija kod Aleksinca: Poginuli turisti iz Slovačke

Petoro ljudi je poginulo u udesu koji se dogodio u utorak ujutru u mestu Bobovište na auto-putu Niš - Beograd, između Aleksinca i Ražnja, saopštio je MUP.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 21.06.2016.

07:25

Tragedija kod Aleksinca: Poginuli turisti iz Slovačke
screenshot/RTS

Do nesreće je došlo kada je autobus slovačkih registarskih oznaka sleteo s kolovoza.

Direktor KC Niš Miodrag Lazić rekao je da je u toj zdravstvenoj ustanovi zbrinuto 14 povređenih putnika iz slovačkog autobusa i da je među njima jedan putnik povređen teže, dok je ostalih 13 lakše povređeno.

screenshot/RTS
Lazić je za RTS rekao da su jutros oko pet sati pristigli povređeni putnici, da je jedan zbrinut s teškim povredama grudnog koša i on je primljen na Odeljenje grudne hirurgije Urgentnog centra.

"Primili smo dete koje je upućenio na dečju hirurgiju i ono je lakše povređeno, tako da neće biti zadržano u bolnici", rekao je Lazić i naglasio da je ostalih 12 putnika lakše povređeno.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu izašli su na uviđaj.

Vozila na ovom putu saobraćaju bez prekida, levom kolovoznom trakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: