Preko dana oblačno i sunčano, uveče opet pljuskovi

U većem delu Srbije danas će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a posle podne i uveče ponegde s lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Izvor: Beta

Utorak, 21.06.2016.

01:00

Preko dana oblačno i sunčano, uveče opet pljuskovi
Foto: Tanjug

Samo će u Banatu ujutru biti oblačno s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 21, najviša dnevna od 26 do 33 stepena.

Zavod je upozorio da su večeras i tokom noći grmljavinski procesi praćeni pojavom pljuskova, grada i olujnog vetra mogući na području Banata, donjeg Podunavlja, kao i u Beogradu i okolini.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, posle podne i uveče u pojedinim delovima grada kratkotrajni lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura kretaće se oko 18, najviša dnevna oko 27 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano i toplije, posle podne i uveče s ređom pojavom kratkotrajnog pljuska i grmljavine.U Beogradu će od srede biti pretežno sunčano s ređom pojavom popodnevnog kratkotrajnog pljuska s grmljavinom i toplije. Temperatura će se kretati od 32 do 34 stepena.

Biometeorološka prognoza za utorak, 21. jun 2016:

Povolјniji termički uslovi pogodovaće većini hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i astmatičarima.

Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolјe i problema sa snom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: