Vučić, Nikolić, Mali: Saučešće porodici Mandić

Predsednik tehničke Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je porodici Mandić telegram saučešća povodom smrti glumca Milorada Mandića Mande.

Izvor: Beta

Sreda, 15.06.2016.

20:43

Vučić, Nikolić, Mali: Saučešće porodici Mandić

Vučić je u telegramu naveo da je sa neizmernom tugom i nevericom primio vest o iznenadnoj smrti proslavljenog glumca Milorada Mandića Mande i dodao da će u srcima publike ostati zauvek zabeležena njegova upečatljiva ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorištu.

"Proveo je i okončao život na pozorišnim daskama - mestu koje je naviše voleo. Nesebično dajući sebe, mamio je suze i smeh rasplakavši nas danas poslednji put. Upućujem najdublje saučešće članovima porodice Mandić", navodi se u telegramu Vučića.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je saučešće porodici i prijateljima preminulog glumca Milorada Mandića Mande.

"Veliki prvak srpskog glumišta koji je svojim jedinstvenim darom obeležio epohu našeg teatra, filma i televizije, ostaje zapisan u našim srcima, svakom našem osmehu, ali i u istoriji srpske umetnosti glume", navodi se u telegramu saučešća Nikolića.

I gradonačelnik Beograda Siniša Mali izrazio je saučešće porodici Mandića.

"Odlaskom velikog glumca izgubio je ceo Beograd, jer je naš Manda ostavio ogroman trag u kulturi glavnog grada i cele Srbije. Uz njegove uloge odrastale su generacije dece u pozorištu i pred malim ekranima, a filmske uloge postavile su ga rame uz rame sa najvećim velikanima srpskog glumišta", naveo je Mali.

Glumac Milorad Mandić Manda preminuo je danas u Beogradu, nakon što mu je pozlilo na sceni, tokom dečje pozorišne predstave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: