DJB: Mandatar stoji iza rušenja u Savamali

Pokret "Dosta je bilo" je saopštio da podržava zahteve građana da gradonačelnik Beograda i ministar unutrašnjih poslova Srbije podnesu ostavke.

Izvor: B92

Sreda, 08.06.2016.

19:49

DJB: Mandatar stoji iza rušenja u Savamali

Kako piše u saopštenju DJB, nalog da komunalna policija ne reaguje morao je doći od gradonačelnika, nalog da ne reaguje policija morao je doći od od ministra, a gradonačelnik i ministar su takav nalog morali dobiti od mandatara Aleksandra Vučića.

Zbog toga se DJB pita, da li to što Vučić smatra da namere onih koji su rušili objekte u Savamali "nisu bile kriminalne", "znači da on stoji iza tog rušenja".

"Mandatar traži način da se prevarom i pričanjem u prazno spase od uličnih protesta građana i misli da je njegovo kvazi priznanje, da iza noćnog, zastrašujućeg rušenja stoje njegovi ljudi, dovoljno da protesti prestanu", procenuje DJB u saopštenju.

Zbog toga je Vučić, piše u saopštenju DJB, "u strahu od činjenice da sve veći broj građana spoznaje istinu iza fantomki, pokušao da optuži oštećene stanovnike za ucenjivanje ljudi u institucijama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: