DS: Vučić priznao ono što su svi znali

Funkcioner DS Balša Božović kaže da je Aleksandar Vučić priznao "ono što je od samog početka bilo jasno", da iza rušenja objekata u Savamali stoji državni vrh.

Izvor: B92

Sreda, 08.06.2016.

16:45

DS: Vučić priznao ono što su svi znali
Foto: Tanjug

"Svi su, osim njega, znali da se to nije moglo odigrati bez saglasnosti gradonačelnika Beograda i bez asistencije policije. Začuđujuće je da premijer nalazi opravdanja i pokušava da prepozna dobre namere čak u ovim teškim krivičnim delima", naveo je Božović u pisanoj izjavi.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da vrh gradske vlasti stoji iza rušenja u Savamali, ali da veruje da nisu imali kriminalne namere.

"To znači da Siniša Mali mora da odgovara pred pravosudnim organima zbog ovog krivičnog dela, da Nebojša Stefanović mora biti smenjen, a sam Vučić, nakon priznanja da je državni vrh učestvovao u ovom zločinu, mora da odustane od mandata za formiranje nove vlade, jer se pokazalo da nema ni kredibilitet ni legitimitet da je sastavi. Sve ostalo je prazna priča", rekao je Božović i pozvao građane da se pridruže protestu u subotu ispred Skupštine Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: