BG: Izabrano rukovodstvo Palilule - SNS, SRS, SPS/JS

Na konstitutivnoj sednici izabrano je novo rukovodstvo beogradske opštine Palilula, predvođeno SNS i njenim koalicionim partnerima SRS i SPS-JS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.06.2016.

22:42

BG: Izabrano rukovodstvo Palilule - SNS, SRS, SPS/JS
Foto: Thinkstock

Kako je saopšteno, sednici je prisustvovalo 53, od 55 odbornika koliko broji Skupština Gradske opštine Palilula, kojima su najpre verifikovani mandati.

Novi predsednik Gradske opštine Palilula je Aleksandar Jovičić, dipl. ekonomista, šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda i narodni poslanik SNS u prethodnom sazivu Skupštine Republike Srbije - izabran sa 34 glasa.

Za zamenika predsednika Gradske opštine Palilula izabran je sa 33 glasa dr Darko Paunović iz SRS, na predlog Jovičića kao i devet članova Veća opštine, koji su izabrani sa 34 glasa: Dejan Cvetković, Marina Ristić, Miljan Milinković, Stanko Gujaničić, Dejan Srejić, Saša Mehmedović, Uroš Pribićević, Igor Šišić i Todor Šljivar.

Za predsednika Skupštine Gradske opštine Palilula prethodno je izabran Dragoslav Šolak (SNS), a za zamenika predsednika Skupštine Danica Ristić (PUPS), dok je za sekretara Skupštine postavljena Jasmina Radović Rančić (SNS).

Na sednici su, takođe, izabrane mandatna i administrativna komisija Skupštine Gradske opštine Palilula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: