Eksplozija na gradilištu metroa, poginula četiri radnika

Najmanje četiri radnika su poginula, a deset ih je povređeno u urušavanju gradilišta podzemne železnice u blizini južnokorejske prestonice Seula.

Izvor: B92

Sreda, 01.06.2016.

07:56

Eksplozija na gradilištu metroa, poginula četiri radnika
Foto: GettyImages

Radnici su radili na poslovima zavarivanja na 15 metara ispod zemlje kad je došlo do eksplozije, moguće rezervoara za gas, što je dovelo do urušavanja, prenela je agencija AFP.

U nesreći su poginula četvorica radnika, dok su povređeni, od kojih neki sa teškim opekotinama, prebačeni u obližnje bolnice na lečenje, izjavio je portparol vatrogasne službe.

Nesreća se dogodila oko 07,20 sati po lokalnom vremenu, a 23,20 po srednjeevropskom, u istočnom predgrađu Seula, Namjanguu.

Uzrok eksplozije se i dalje istražuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: