Orešković: Idem sa Karamarkom i Petrovim da pijemo kaficu

Hrvatski premijer Tihomir Orešković najavio je za sutra sastanak s Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovim, kako bi, kako je rekao, popričali i popili kaficu.

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2016.

15:35

Orešković: Idem sa Karamarkom i Petrovim da pijemo kaficu
Foto: Tanjug

Orešković, koji danas boravi u Parizu, kaže da je uveren da Karamarko, Petrov i on imaju zajedničke ciljeve, te da će razum prevladati.

"Mislim da treba komunicirati, naći ću se Karamarkom i Petrovim, imamo zajedničke ciljeve. Ja ću raditi svoj deo posla i zato sam danas tu, da pošaljemo pozitivne poruke. Treba da se nađemo i vidimo kako ostvariti zajedničke ciljeve, da podignemo standard hrvatskih građana", rekao je premijer Hrvatske, prenela je Hina.

On je pojasnio da je to isto kao u porodici.

"Ne moramo se", kazao je, "uvek slagati, ali ono oko čega se slažemo jeste ono što smo obećali građanima, a to je", podsetio je, "podizanje standarda".

Upitan da komentariše, kako se navodi, najveću političku krizu u Hrvatskoj do sada, te da li je spreman na rekonstrukciju vlade i promenu ministara, Orešković je rekao da na želi da spekuliše.

"To su sve scenariji. Zasad, rezultati su tu, dolaze, radi se, a vreme će pokazati hoće li biti potrebne promene. Ako budu potrebne biće ih, ali sada ne bih hteo o tome da spekulišem kako bi to moglo izgledati. Uveren sam da će razum pobediti i da ćemo doneti najbolje odluke", rekao je Orešković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: