Huligani napali Mamića, letele baklje i dimne bombe

Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić napadnut je ispred Prekršajnog suda u Splitu, prenosi portal Indeks.hr

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2016.

15:02

Huligani napali Mamića, letele baklje i dimne bombe
Foto: Beta, arhiva

Kako se navodi, Mamić koji je sada na funkciji savetnika u klubu, u Split je doputovao zbog nastavka suđenja u vezi njegove ranije tuče sa Ivom Begom na derbiju Hajduka i Dinama.

U trenutku kada je vozač parkirao automobil ispred suda, prema Mamiću su poletele baklje i dimne bombe od strane maskiranih huligana.

Mamić i njegov advokat Čedo Prodanović sakrili su u Sudu, a stradalo je staklo jednog parkiranog vozila u vlasništvu poreskog inspektora, koji radi u zgradi Suda.

Mamić je na ročištu tražio da se predmet premesti u Zagreb jer se u Splitu ne oseća bezbednim. Sudija je na Mamićevu molbu odgovorio da će se o tome raspravljati drugi put, a nezadovoljan odlukom Mamić je napustio ročiste i ponovio da se ne oseća sigurnim i pod pratnjom policije napustio grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: