Vučić Dodiku: Bolja budućnost RS i prijateljski sa BiH

Srbija će uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti Srba u RS, kao i na prijateljskim odnosima sa BiH, rekao je Vučić u razgovoru s Dodikom u Beogradu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.05.2016.

14:37

Vučić Dodiku: Bolja budućnost RS i prijateljski sa BiH
Foto: Tanjug

Vučić i Dodik su, kako je saopšteno iz Vlade Srbije razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i regionu Zapadnog Balkana, a Dodik je tom prilikom ukazao na organizovanu kampanju koja se u BiH, ali i u nekim drugim državama, vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda koji u njoj živi.

"Republika Srpska svog saveznika vidi, pre svega, u Srbiji,i očekuje da Vlada Srbije i njeni organi, u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom, pruže punu podršku i pomognu zaštiti Republike Srpske od svih vidova ugrožavanja", naveo je Dodik.

Premijer Vučić je istakao je da su mir i stabilnost vitalni interesi srpskog naroda, ma gde on živeo, kao i da će Srbija uvek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u Republici Srpskoj, kao i na dobrim i prijateljskim odnosima sa BiH u celini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: