Bor: Diler polomio šaku policajcu prilikom hapšenja

Borska policija će zadržati do 48 sati N. R. (1995) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.05.2016.

19:11

Default images

Pregledom osumnjičenog i pretresom njegovog stana, policijski službenici pronašli su i oduzeli tri PVC kese u kojima se nalazila marihauana, ukupne bruto mase oko 53 grama, i jedan sasušen cvet marihuane.

Nakon isteka zadržavanja N. R. je uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, na čiji predlog je osumnjičenom od strane sudije za prethodni postupak određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Protiv N. R. u redovnom postupku biće podneta i krivična prijava zbog postjanja osnova sumnje da je učinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, jer je ugledavši policijskog službenika ispred poluotvorenih vrata svoga stana, vrata gurnuo ka policijskom službeniku, i tom prilikom mu naneo tešku telesnu povredu u vidu preloma kosti šake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: