Rok za konkurs "Zajednici zajedno" produžen do 21. juna

Rok za prijavu projekta u okviru konkursa “Zajednici zajedno” produžen je do 21. juna, saopštila je kompanija NIS.

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2016.

12:25

Rok za konkurs

Kako navode, to je učinjeno zbog velikog interesovanja javnosti.

Sve zainteresovane neprofitne organizacije i institucije iz 11 gradova i opština u Srbiji u kojima NIS posluje – Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej, mogu da konkurišu sa projektima iz oblasti kulture, nauke, sporta, zaštite životne sredine i pomoći socijalno ugroženim grupama.

“Odluka o produženju roka doneta je kako bi svima zainteresovanima bilo omogućeno da prijave svoje projekte”, navodi se u saopštenju.

O izboru projekata koji će biti podržani odlučivaće komisija, u kojoj su predstavnici NIS-a i lokalnih samouprava, kao i ugledne ličnosti iz lokalnih zajednica.

Uprkos krizi na svetskom naftnom tržištu, kompanija nije smanjila iznos sredstava za podršku lokalnim zajednicama i on kao i 2015. godine iznosi više od 110 miliona dinara.

NIS već osmu godinu zaredom pomaže gradove i opštine u Srbiji kroz program „Zajednici zajedno“ i na ovaj način učvršćuje partnerske odnose sa lokalnim samoupravama u kojima posluje. Do sada je podržano gotovo 760 projekata i u razvoj lokalnih zajednica uloženo 800 miliona dinara.

Svi uslovi i propozicije javnog konkursa „Zajednici zajedno“ mogu se naći na sajtu www.zajednicizajedno.nis.eu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: