AMSS: Vozači, oprez - držite odstojanje i ne pretičite

Zbog najavljenih pljuskova za popodne Auto-moto savez Srbije savetuje vozačima veći oprez, da drže veće odstojanje i da ne ulaze u rizična preticanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.05.2016.

07:35

Default images
Foto: Thinkstock

Zbog čestih temperaturnih razlika moguće su pojave odrona i to najviše kroz stenske useke i klisure i duž rečnih tokova.

Prema informacijama Uprave granične Policije, na graničnim prelazima Horgoš i Horgoš II putnička vozila se na izlazu iz Srbije zadržavaju oko 80 minuta, a na ostalim prelazima do 30 minuta.

Potpuna obustava saobraćaja na putu E-80, Niš-Dimitrovgrad-granica Bugarske, u zoni mosta u Čifliku, planirana je danas od 14.00 do 16.00 časova.

Tokom noći između ponedeljka i utorka, od 22.00 do 05.00 časova, na delu auto-puta od petlje Dušanovac do mosta Gazela, zbog košenja trave u srednjem pojasu, u oba smera, biće zatvorena saobraćajna traka za preticanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: