Voditelj iz BiH: Dobar dan Vlasi, Srbende, 'Rvati... VIDEO

Poznati bosanskohercegovački voditelj Face TV-a Senad Hadžifejzović, poznat po brutalnoj iskrenosti, poslednjom najavom je digao Balkan na noge, piše Index.hr.

Izvor: index.hr

Nedelja, 29.05.2016.

17:39

Voditelj iz BiH: Dobar dan Vlasi, Srbende, 'Rvati... VIDEO
Screenshot

Hadžifejzović je je dobar dan svima, ali pogotovo "Srbendama, Vlasima, balijama, paganima, izdajicama, nevernima, Turcima, poturicama, 'Rvatima, Srbadiji, Bošnjadiji, deci iz meštovitih brakova..."

"Dobar dan, poštovani Vlasi, balije, šokci, škutori, šošoni, pagani, cigani, anamoni, izdajice, neverice. Pozdrav Turci, poturice, posrbice, Rvati, Srbende, Srbadijo, Bošnjadijo. Pozdrav kopiladima iz mešanih brakova, pederima, lezbačama. Tako vas zovu oni koji vas vode, vode žedne preko vode, što dalje od slobode. Dok vas tako zovu i ismevaju, vaša deca ginu, odlaze, gube se, odumiru, gladuju, ne rađaju, tuku se, mrze... Politika vas je sterala u torove, zavadila, oterala u klanje, mržnju, ponizila, vara vas i ponižava. Politika i mediji su vaše živote, patnje, sveli u tri minute koje se zovu vesti", brutalno je iskreno započeo emisiju Hadžifejzović.

Ovakva najava dolazi nakon izjave poglavara islamske zajednice da je veoma važno ne dopustiti da u Srebrenici na izborima za načelnika pobedi Vlah.

Senad Hadžifejzović je javnosti poznat i po tome što je pretprošle godine odbio da proglasi političku ličnost 2013. u BiH zbog nelogičnosti oko glasanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: