Teška nesreća kod KG, poginulo dvoje, četvoro povređeno

Dve osobe su poginule, a četiri su povređene u sudaru dva vozila kod Kragujevca, javio je RTS.

Izvor: RTS

Nedelja, 29.05.2016.

23:53

Default images
Foto: Freeimages.com

Nesreća se dogodila u selu Čumić kod Kragujevca, a saobraćaj na putu Kragujevac-Topola bio je u prekidu.

U direktnom sudaru dva vozila život je na licu mesta izgubila ženska osoba rođena 1997. godine, a još jedna je preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra u Kragujevcu.

Kako je za RTS rekao doktor Vladeta Nedeljković, direktor Urgentnog centra, dve osobe sa ozbiljnim povredama odmah su operisane, a još dve posle urađenih kontrolnih pregleda su zadržane u bolnici i njihovo zdravstveno stanje se prati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: