BG: Petoro povređeno u tri saobraćajke

Pet osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 29.05.2016.

08:00

BG: Petoro povređeno u tri saobraćajke
Foto: Tanjug

U udesu, koji se dogodio noćas u 02.01 časova u Tekeriškoj ulici u naselju Kumodraž, povređene su dve osobe, koje su prevezene u Urgentni centar, dok su još dve osobe pregledane na licu mesta.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 23.29 časova u ulici Stražarska kosa, kod broja dva, u Velikom Mokrom Lugu, povređene su muška i ženska osoba, obe starosti oko 20 godina, i prevezene u Urgentni centar.

Još jedna ženska osoba (54) povređena je u udesu, koji se dogodio u 23.09 na Trgu Nikole Pašića, i odvezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 143 puta, od kojih 31 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari i osobe obolele od malignih bolesti.

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, a Hitna pomoć je intervenisala 134 puta, od kojih 51 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: