AMSS: Više tolerancije i strpljenja za volanom

Vozače danas očekuju prave letnje temperature, a pošto je nedelja očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 29.05.2016.

08:24

Default images
Foto: Thinkstock

Zbog toga, kako navode, savetuje se više tolerancije i strpljenja za volanom ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja u saobraćaju.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" skreću pažnju na više opreza na deonicama na kojima se izvode radovi.

Zbog početka radova postavljena je privremena saobraćajna signalizacija na delu državnog puta II B reda broj 379. na deonici Orljevo-Rašanac, zbog radova na popravci mosta preko reke Mlave u Rašancu, u okviru redovnog održavanja putnih objekata.

Saobraćaj će se za vreme izvođenja radova na mostu odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom stranom mosta.

Predviđeno vreme završetka radova je do 10. juna ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Na državnom putu II A reda broj 258 na deonici Predejane (veza sa državnim putem I A reda broj 1) - Vladičin Han (Gramađe) izvodiće se radovi na krpljenju udarnih rupa u periodu od 07:00 do 17:00 časova.

Radovi će se izvoditi 30. maja u tunelu Kržince i 31. maja u tunelu Manajle.

Saobraćaj u zoni radova odvijaće se naizmeničnim propuštanjem vozila, a radovi će, kako navodi AMSS, biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U noći između 29. i 30 maja i 30. i 31 maja od 22:00 do 05:00 časova, na delu državnog puta IA reda broj 1, na deonici od petlje Dušanovac do mosta Gazela, izvodiće se radovi na košenju trave u srednjem pojasu, u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu u preticajnoj (levoj) saobraćajnoj traci, koja će na tom delu u zoni radova biti zatvorena za saobraćaj.

AMSS ističe da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Danas nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80 Niš - Dimitrovgrad na deonici od Čiflika do Staničenja, na magistralnom putu I B reda, broj 43, dok je za ponedeljak 30.maja planirana potpuna obustava saobraćaja u zoni mosta u Čifliku u periodu od 14 do 16 časova.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, dodaje AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: