Čačak: Povređeni maturant u stabilnom stanju

Maturant čačanske Medicinske škole koji je u petak zadobio teške povrede glave, prebačen je jutros na odeljenje neurohirurgije Kliničkog centra Kragujevac.

Izvor: B92

Subota, 28.05.2016.

14:58

Čačak: Povređeni maturant u stabilnom stanju
Foto: Thinkstock

Povređeni maturanmt je u stabilnom stanju, rečeno je Glasu Zapadne Srbije u toj ustanovi.

Portparolka čačanske bolnice Biljana Kočović, rekla je za GZS da je drugi povređeni maturant te škole, koji je inače iz Aranđelovca, jutros pušten na kućno lečenje.

Kočović je ranije danas izjavila da je jedan mladić zbog teških povreda glave prebačen za Kragujevac, dok je drugi, koji je zadobio manje povreda, zadržan u Čačku.

Dvojica maturanata Medicinske škole, povređena su u petak popodne pošto su pali sa gepeka automobila, koji je bio u pokretu.

Grupa maturanata, u pratnji trubača, uputila se od Medicinske škole ka centru grada, kako bi proslavili završetak školovanja.

Do nesreće je došlo u ulici Devet Jugovića, kada su mladići, koji su prvo bili na prozoru jednog automobila, izašli iz njega i seli na gepek, a potom lupali vozaču da ubrza.

Vozač je ubrzao, a dvojica mladića su pala na asfalt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: