Dramatična noć u BG: Osam udesa, 12 povređenih

Dvanaest osoba je povređeno u osam saobraćajnih udesa koji su se dogodili u Beogradu tokom noći i jutra, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.05.2016.

08:15

Dramatična noć u BG: Osam udesa, 12 povređenih
Tanjug

Jedna ženska osoba (58) lakše je povređena u svojstvu pešaka u udesu, koji se dogodio u 05.47 časova na uglu Jelezovačke ulice i Slavka Miljkovića u naselju Resnik, i prevezena u Urgentni centar.

U udesu, do kojeg je došlo jutros u 04.22 časova u ulici Maršala Tita u naselju Dobanovci, povređen je biciklista, i odvezen u Urgentni centar.

Jedna muška osoba (34) povređena je u saobraćajnoj nesreći u 03.45 časova na Zrenjaninskom putu, i prebačena u Urgentni centar.

U udesu, koji se dogodio u 22.15 časova na uglu Mite Ružića i Bulevara kralja Aleksandra, povređeni su muškarac (68) i žena (31), kod koje je registrovana hipertenzija, i prebačeni u Urgentni centar.

Još jedna muška osoba (23) povređena je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 22.14 časova u ulici Mirijevski bulevar, ali je odbila pregled.

U udesu, do kojeg je došlo u 21.26 časova u ulici Svetog Nikole, povređena je ženska osoba (40), i odvezena u Urgentni centar.

Jedna devojčica (16) povređena je u 21.41 časova kao saputik na motoru u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Patrijarha Pavla u Rakovici, i prebačena u Urgentni centar.

Jedna muška osoba (56) i tri ženske osobe, starosti od 14, 13 i 36 godina, povređene su u udesu, do kojeg je došlo u 21.19 casova u ulici Mirijevski bulevar, te su odvezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 137 puta, od kojih 34 na javnom mestu.

Za pomoć se se najviše javljali hronični i srčani bolesnici, astmatičari, osobe s rizikom od šloga i hipertoničari.

U Beogradu se juče dogodilo sedam saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 158 puta, od kojih 56 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: