"Ferari" ponovo kršio propise, ali "dolijao"

Vlasnik crvenog "ferarija" koji je nedavno bio parkiran na pešačkom prelazu u Makenzijevoj ulici, nastavio je s nepropisnom parkiranjem, ali je "dolijao".

Izvor: B92

Subota, 28.05.2016.

14:33

Screenshot

Kako pišu "Večernje novosti" ovoga puta crveni "ferari" bio je parkiran na rezervisanom parking-mestu na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, a po nalogu saobraćajne policije "pauk" ga je u petak uklonio.

"Ovo je potvrda da je sistem efikasan i da "Parking servis" savesno radi svoj posao", rekli su u ovom komunalnom preduzeću.

Podsetimo, snimak crvenog "ferarija" parkiranog kod pešačkog prelaza ispred sedišta Komunalne policije pojavio se na Fejsbuku prošle srede, a autor snimka je rekao da niko nije reagovao. Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: