RTS: SNS ne menja Gojkovićevu, četiri nova potpredsednika

SNS održava Izbornu skupštinu, za koju funkcioneri te stranke očekuju da će pokazati da je SNS spremna da se menja bez obzira na ubedljivu pobedu.

Izvor: B92

Subota, 28.05.2016.

10:24

Default images

Kako RTS saznaje, potpredsednici SNS-a biće Milenko Jovanov, koji je bio poslanik u pokrajinskom parlamentu, Miloš Vučević, dosadašnji gradonačelnik Novog Sada, Marija Obradović, koja je bila poslanik u Skupštini Srbije i Marko Đurić, dosadašnji direktor Kancelarije za KiM.

Prema saznanjima RTS-a, na funkciji predsednice parlamenta ostaće Maja Gojković, iako se spekulisalo da će je na toj funkciji zameniti Goran Knežević.

Na Izbornoj skupštini predsednik SNS Aleksandar Vučić imaće uvodno izlaganje na početku sednice, koje će biti otvoreno za javnost, nakon čega se sednica zatvara za javnost, saopšteno je iz SNS.

Posle Izborne skupštine, kako kažu funkcioneri SNS-a, znaće se više o konstituisanju republičke i pokrajinske vlade i lokalnih samouprava.

Visoki funkcioner SNS Miloš Vučević izjavio je za Tanjug da očekuje da će ova skupština pokazati da je SNS spremna da se menja, bez obzira na ubedljivu pobedu na izborima na svim nivoima, a zarad borbe za bolju i razvijeniju Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: