Uhapšen reper zbog pucnjave na koncertu u Njujorku

Njujorška policija je uhapsila repera koji je pucao iz pištolja tokom koncerta u Njujorku kada je ubijena jedna osoba, a tri su ranjene.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

22:44

Uhapšen reper zbog pucnjave na koncertu u Njujorku
Foto: Tanjug

Roland Kolins iz Bruklina, poznat pod umetničkim imenom Troj Ejv, uhapšen je u četvrtak i biće optužen za pokušaj ubistva i nošenje oružja, izjavio je portparol policije.

U koncertnoj dvorani na Menhetnu, gde je trebalo da nastupi reper T. I. u sredu veče je izbila tuča u VIP sobi gde je bio Kolins, a na video snimku se vidi da je reper zatim izašao i išao kroz salu pucajući iz pištolja.

Muškarac koji je ubijen bio je u pratnji Kolinsa i radio je kao obezbeđenje, prema rečima njegove porodice.

Policija je saopštila da je Kolins (30) bio ranjen u nogu iz vatrenog oružja. Još jedan muškarac je ranjen u grudi, a jedna žena u nogu.

U dvorani je u to vreme bilo gotovo 1.000 ljudi.

Policija je saopštila da nema dokaza da je reper Kliford Džozef Haris, poznat kao T. I, povezan s tim događajima, a još se istražuje zbog čega je izbila tuča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: