Teško povređen motociklista kod opšine Novi Beograd

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene dve osobe, od kojih jedan motorcklista koji je zadobio teške povrede.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 26.05.2016.

07:23

Teško povređen motociklista kod opšine Novi Beograd
Foto: Tanjug, arhiva

Tridesettrogodišnji motorciklista povređen je u 00.03 u Ulici Omladinskih brigada kod Opštine Novi Beograd, nakon čega je prevezen na Vojno-medicinsku akademiju (VMA), rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Vodovodskoj ulici kod broja 173a u 22.09 sati lakše je povređena ženska osoba (30), koja je takođe prevezena na VMA.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala ukupno 123 puta od kojih 20 na javnom mestu, navela je Macura.

Prema njenim rečima, tokom noći su se od hroničnih bolesnika za pomoć najviše javljali astmatičari i osobe koje su se žalile na bolove u grudima.

Macura je dodala da su juče zabeležene 152 intervencije Hitne pomoći od čega 50 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno šest osoba povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: